Próbáld ki ezeket is!
info@sovietairsoft.hu | (+36 30) 397-8533

Cégeknek

Airsoft célbalövés

 
A technika segítségével a célba lövést élményszerűvé, látványossá és akár csapatsporttá tudjuk változtatni. A célpontot jelentő fém tárcsákat airsoft puskával kell eltalálni. A találatokat a rendszer regisztrálja, megjeleníti egy kijelzőn, illetve hang effekteket is hallhatunk!

Egy szoftver segítségével több fajta párbajt tudunk rendezni akár egyének, akár csapatok között. A program jól regisztrálható, egyszerű, látványos, és nagyon jó kikapcsolódást nyújt. Itt azok is bátran gyakorolhatnak, megismerkedhetnek a fegyverekkel, akik egyébként nem szeretnének játszani. Itt bárkiből lehet Lucky Luke vagy Rambo.
 

Titkos szolgálat - célbalövés TrabantbólTrabant 601-ből kell különböző célokat eltalálni AK-47 és G36C airsoft fegyverekkel. A célok lehetnek lufik, melyek a találatokkor szétdurrannak, vagy elektromosan vezérelt céltáblák, melyek regisztrálják a találatokat.

Néhány esetben szükség lehet egy ügynök társunk segítségére, aki walkie-talkie-n keresztül ad utasításokat. A legjobb eredményt elérő ügynökök különleges ügynöki rangot kapnak.
 
Érdeklődés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Kérdésed van?

Tedd fel kérdésedet nyugodtan, gyorsan válaszolunk!Biztonsági kód frisstése

Elfogadom a www.sovietairsoft.hu adatvédelmi szabályzatát*

Küldés folyamatban
Levél elküldve

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el:
Adatvédelmi szabályzat