Próbáld ki ezeket is!
info@sovietairsoft.hu | (+36 30) 397-8533

Az airsoft

Kipróbálnád, milyen lehet játszani valódi fegyverekkel?

Akkor az airsoft katonai játék pont neked való! Az airsoft, más néven softair hasonló a közismert paintballhoz és lasertaghez, a különbség abban áll, hogy az airsoft játék nagyobb élményt nyújt azáltal, hogy igazi fegyverekkel játszható  a korszakot megidéző katonai egyenruhában, mintha csak egy valódi háborús zónába cseppentél volna.
Az airsoft játék során teljesen átérezheted egy katona stresszhelyzeteit, megtudhatod, milyen döntéseket hozol pánikhangulatban. Vajon higgadt maradsz és le tudod küzdeni a félelmed?
 

Te melyik airsoft játékos vagy?

Bátor harcos, aki a serege élére áll és azt a győzelem felé vezeti vagy bátortalanabb katona, aki már a csata elején elesik? Támadó hódító, ki nem sajnálja a golyókat ellenfeleitől vagy megfontoltan rejtőzködő, ki így védi magát a lövések sorozatától? Az airsoft játék során mindez kiderül! Az ismeretlen terepen ugyanis csak ügyességedre, helyzetfelismerős képességedre és hidegvéredre számíthatsz!
 

Mi is az airsoft valójában?

  • hobbi-sport
  • szimulációs game
  • csapatépítő játék


Biztonságos az airsoft?

Igen! Az airsoft fegyverek látszólag ugyan teljesen megegyeznek az igazi fegyverekkel, a fő eltérés azonban a súlyukban és a kilőtt golyók tulajdonságaiban rejlik. Egy airsoft fegyver kizárólag 6-8 mm-es lebomló lövedékeket lő ki, s azt sokkal alacsonyabb energiával, mint az igazi fegyverek.
Magyarországon a légfegyverek energiája maximum 7,5 J lehet, ehhez képest az airsoft fegyvereké jóval alacsonyabb (maximum 3,5 J). Éppen emiatt nem kell tartanod komoly sérülésektől.
 

Hogyan működik maga az airsoft játék?

A játék Szentendrén, terepakadályokkal nehezített airsoft pályán zajlik. A szimuláció során két csapat játszik egymás ellen, pályától és a játékvezető döntésétől függően lehet visszaállós vagy végkiesős játék. A cél szintén szabálytól függ, mely lehet egy adott bázis elfoglalása, egy tárgy megszerzése, vagy egy személy célhoz kísérése adott útvonalon, veszélyek közepette.

Az airsoft játék kisebb nehézsége, hogy a találatok számának jegyzése a résztvevők becsületességén múlik, mivel a lövedékek (ellentétben a paintball-lal) nem hagynak nyomot.
 

Mit nyújt neked az airsoft játék?

Mindenek előtt élményt, kalandot és izgalmakat. Ugyanakkor a remek időtöltés mellett az airsoft játék során bővebb önismeretre tehetsz szert, hiszen nem mindennapi helyzetben találod magad, mely eddig ismeretlen reakciókat válthat ki belőled.

Kérdésed van?

Tedd fel kérdésedet nyugodtan, gyorsan válaszolunk!Biztonsági kód frisstése

Elfogadom a www.sovietairsoft.hu adatvédelmi szabályzatát*

Küldés folyamatban
Levél elküldve

Adataidat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, amely részletesen a linkre kattitnva érhető el:
Adatvédelmi szabályzat